Nal a benzer define işareti


Nal işaretine benzeyen işaretlerin anlamları yukarıdaki resimlerde açıklanmaya çalışılmıştır. Resmin üzerine tıklayınız.
Nal atın ayağına çakılan bir materyal olduğundan atın geçtiği güzergahta bir mühür anlamı taşır. Nal işaretinden en az iki adet bulunmalıdır.
- Nal şekli Yunan Alfabesinde Omega adlı harfi çağrıştırdığı gibi birçok simyacı tarafından altın simgesi olarak kullanılagelmiştir. Bundan dolayı nallarda çivi de aramak ve nalları omega veya mağara girişi işareti ile karıştırmamak gerekir.
- Nal işareti ile Ay’ı da karıştırmamak lazım. Gerçek nal sembolünde küçük bir nal işareti daha aranmalı ve bulunduktan sonra yakın çevresinde dar bir mağara girişi aranmalıdır. Büyük bir ihtimalle define bu mağarada gizlidir. Ancak küçük nalın açık ağzı yönünde girişin aranması kolaylık sağlayabilir.
-Nal İşareti çok ender rastlanan bir işarettir. Üzerinde çivi işaretleri mutlaka olmalıdır. Genellikle 6 veya 12 çivili olurlar. Buradaki çivilerin her biri oradaki hazine miktarını belirtmektedir. Örneğin 6 çivili nal 60 kg. hazineyi ifade eder. Bu işaret iki farklı kısımdan oluşur. Büyük At Nalı ve Küçük Tay ayağı. Büyük işaret at nalının 10 metre çevresinde küçük tay ayağı bulunmalıdır. Tay ayağının bulunduğu kayanın altı kazılmalıdır. Yaklaşık 80 cm. derinlikte hazineye ulaşabilirsiniz. Hepsi altın paradır. Birde büyük nalın bulunduğu kayaya müjde denilen birkaç altın para konulmuş olabilir.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

slm arkadaşlar ben bundugumun katır ayak izlerı tm 40 tane bu n anlama gelır bılen varsa andınlatsın benı saygılarımla

Adsız dedi ki...

nal işaretinin olduğu bölgede su kaynağı aranmalı

Adsız dedi ki...

aradığın şey oralarda menderes adalıoğlu

Parola dedektiflik dedi ki...

slmm işaret elinda parça olan arasın 5462585892 anlarımmmm..

Parola dedektiflik dedi ki...

slmm işaret elinda parça olan arasın 5462585892 anlarımmmm..

Adsız dedi ki...

slmm kaya uzerınde nal ısaretı ve 6 nokta var karsısındakı kucuk bır kaya uzerın de o ısaretın kucugunden var 5319485653

Adsız dedi ki...

elazıg varsa işaretlerden anlayan arkadaslar yazsınlar cok şaretim var yerler müsait sakın sidar2121@windowslive.com 541 848 99 59 tanıtıcı mesaj atın

Define işaretleri dedi ki...

Define Define işaretleri ve anlamları Define işaretleri

Adsız dedi ki...

Ashraf

Yorum Gönder

Küfürlü Argo kelimeler yayınlanmaz

top