Yılan işaretinin anlamı definecilikte

Eski devirlerden şimdiye dek uzanmış bir işarettir. Çok farklı alanlarda kullanılmıştır. Tıp, sanat, ölüm-doğum gibi anlamlar ifade eder. Bazen toprakta, bazen kaya-taş üzerinde, tapınaklarda vs. bulunur. Direk olarak define işareti demek çok zordur. Kıvrılmış, düz, uzun, kısa olabilir.

Kıvrık yılansa ve define işaretleri arasından biriyse define tam altındadır ve zehir bulunabilir. dikkat etmemiz gerekir.

Yılan daire biçimindeyse hazine kendisinde bulunur. Bulunduğu kayanın üç m. güney taraflarında bulunur.

Yılanlar kışları deliklerde solarak kış uykusuna dalar, deliklerden solar o zaman ya bir kaya altı yada bir giriş aranmalıdır.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

arkadaslar bu sıtelerde anlatılanlar ınsanların kendı yorumlarından oteye bı sey değildr sekıllerın once hangı doneme aıt oldugu sonra cografyanın nasıl oldugu onemlıdr ama yılanlar yon vermez zehır ve benzerı seylerı de yoktur tabııkı sen ne bılıyosunz dıyeceksınz haklısnz ben profesyonelce bu ısle ugrasan yabancı asıllı bırıym buraya yazma sebebim kahvehane koselerındekı defınecılerın ınsanları kandırıp rızıklarını yıyorlar bu tur ınsanlara ınanmayın hhaaaa sunu net olarak anlatayım yılanların seklı nasıl durdugu cok önemlı ama yuzde 90 nı tek basına bı sey ıfade etmez

Yılan İşaretinin Çözümü dedi ki...

Yılan işaretinin çözümü paintte değil kayada işaretle birlikte :)

yılan işareti dedi ki...

Define Define işaretleri ve anlamları Define işaretleri

Adsız dedi ki...

haç işareti-yılan- peşpeşe üç adet ok işareti ne anlamı var . yılan tek değil.

Yorum Gönder

Küfürlü Argo kelimeler yayınlanmaz

top