Definecilikte yengeç işareti ve anlamı

Define işaretleri arasından yengeç farklı uygarlıkta farklı amaçlar ile kullanılmış olan bir işaret olarak karşımıza çıkar. Fakat tüm kullanımlarında ortak bir yön onun tehlike ve dikkat mesajlarını içermesidir.Define işaretleri arasından yengeç ve akrep figürlerinin kullanılmış olduğu alanlar eski uygarlıkların bir bakıma tılsım veya sihir uyguladıkları bir alandır aynı zamanda. Eski kabalistlerin çoğunda bu durum belirgin bir biçimde göze çarpar. Alan yakınlarında suyun bulunması bu iki hayvanın doğasıyla özdeştir. Yani balığında nasıl bir su araması gerekliyse bu hayvanların işaret ettiği anlatımların bulunduğu alanlarda da akarsu, bataklık ve / veya havuzun bulunması şarttır.
Define işaretleri nden bir olan yengeç ile ilgili söylenebilecek bir net şey vardır. O da; çok yakında bir tehlike var demektir. Bu bölge düz bir arazi olmayacağından dolayı arama esnasında çok temkinli davranmak gerekir.
Yapılan araştırma ve bilgilenmede; yengeç işaretiyle ifade edilen saklantı paranın değirmen arkları içinde olabileceği sonucuna ulaşılmıştır. Resmin büyük ve üzerinde haç bulunması durumunda bu işaret yengecin kendisini kasteder. Resmin bulunduğu yer bir kapak da olabilir. Dışarıda aramamak gerekir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Küfürlü Argo kelimeler yayınlanmaz

top